Saturday, 9 September 2017

Kek Slice Segera yang Sangat Sedap

Nota : Review ini tidak ditaja oleh mana-mana pihak.Segala kos pembelian makanan,produk dan lain-lain dibeli menggunakan duit sendiri.Ini merupakan review yang paling jujur dan ikhlas dari hati nurani yang pernah anda baca.Tajaan PapaMama mungkin termasuk dalam pembelian.

Baru-baru ni amar ada pergi koperasi untuk apa pun tak tahu,mungkin lapar agaknya.Kat koperasi tu ada banyak rak untuk letak makanan,dijadikan cerita maka berpusinglah amar satu koperasi untuk survey makanan .Tiba-tiba mata amar tertumpu pada rak yang disusun dengan pelbagai jenis roti.Terpandang satu paket kek yang gebu lagi menawan cukup menarik perhatian amar untuk mendekatinya.So ni lah gerangan kek tersebut

JENG JENG JENG!

SLICE CAKE KELUARAN TOP BAKER

To be honest,kek slice ni tersangat lah sedap.Teksture kek ni sangatlah lembut.Masa gigit kek ni,rasa macam gigit bantal (ok,nampak sangat menipunya).Tapi betul kek ni sangat lembut disamping rasanya yang lazat yang dapat memikat lidah hingga turun ke tangan sampai amar sanggup tulis review khas untuk kek ni.Disamping tu, rasanya juga harum dan wangi sampai amar terbeli dua bungkus.Harga pun boleh dikatakan sangat murah pada zaman sekarang sebab banyak je orang jual kek sampai RM3.50 sekeping like seriously? Dengan harga serendah RM0.90 anda boleh dapatkan kek dengan pembungkus yang cantik dan senang dibawa kemana-mana.Kalau lupa untuk breakfast pun,letak je benda ni dalam beg and bila sampai tempat kerja/kelas boleh makan.Then rasa kenyang sampai separuh hari.Kek ni kalau tengok kat pembungkusnya didatangkan dengan empat jenis berlainan iaitu :
  • Fruit cake
  • Chocolate cake
  • Pandan cake 
  • Butter cake
Masa amar beli amar just nampak satu jenis je and amar pasti sangat yang amar beli adalah fruit cake sebab ada banyak buah-buahan kat dalam.Asyik cakap pasal positive je ,tapi ade je benda yang amar tak suka pasal kek ni


URGHH I REALLY ANNOYED WITH THIS

The only thing that i dont like about this cake sebab buah-buahan dia terletak kat tempat yang sama macam buah dia tu tak rata dekat seluruh kek.Benda ni buat amar tak makan bahagian tu sebab rasa cuak jugak makan benda tu kosong dengan takde kek.So,kalau korang nak beli benda ni,pastikan buah-buahan dia tu rata dekat seluruh kek okay nanti membazir pulak macam amar.But the overall of this cake is sangat sedap and highly recommend if korang terasa nak makan kek slice.Here I provide some photos of this cake untuk tatapan awam.



Betulkan kek ni sangat gebu dan cantik <3





That's all from me,SEKIAN.

1 comment:

  1. hello, hope bole follow blog saya dan review produk saya ye. TQ!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...