Thursday, 27 July 2017

WELCOME BACK MYSELF!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Segala puji bagi ALLAH S.W.T yang sanggup memberi nikmat yang tidak terhingga kepada kesemua Ciptaan-NYA



Assalamualaikum semua,
First and foremost aku nak ucap welcome to my new blog and thanks sebab sudi kunjung blog ni
So this is my first post for this new blog but why welcome back kalau ni blog baru ? Actually aku dah lama berjinak-jinak dalam dunia blog ni *sejak darjah 5 kot as i remember* but i delete my old blog sebab dah lama sangat tak aktif.

"Dah delete blog kenapa buat baru ? "

Haa,sebabnya aku nak hidupkan balik semangat blog aku and mungkin aku ada banyak  benda yang interesting yang berguna nak share dengan korang supaya boleh dijadikan panduan untuk meneruskan hidup,huhu ayat jenis apa ni =,=

Back to the point ,aku harap korang support aku untuk terus rajin menulis dan upgrade blog ni dari masa ke masa.But,what is the kaitan dengan link blog http://marblemomo.blogspot.my/ . Apa maksud marble and momo tu ?

Sebenarnya tu adalah antara nama kucing aku iaitu marble dan momo

TADAA!



Yang oren tu lah momo,nampak comel dan manja kan,tapi tu gambar lama ,sekarang ni dah besar dan suka lari dari tuan sendiri, *bila nak minta makanan baik pulak
Okay,yang koko tu marble,nampak bengis dan kejam tapi baik jer sebenarnya,aku sayang sangat kucing-kucing aku yang kat rumah tuu T_T sobs,
(Also special thanks for my sister yang cadangkan nama blog ni)

I think thats all for today,terima kasih sebab sudi baca post ni hingga ke hujung walaupun agak merapu.Lain kali rajin-rajin lah singah and jenguk blog ni kalau ada masa lapang .MESTI JENGUK!!


So entry ni disudahi dengan wabillahi taufik wal hidayah wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh :) have a nice day uollss :*









8 comments:

  1. Supporters?

    It depends on what you write. If you write the caca-marba then you get the supporters of caca-marba type of readers.

    ReplyDelete
  2. welcome back.... selamat berblogging ya...

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  3. Welcome back! Selamat berblogging :D
    Comelnyaa Momo huhu ..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Tapi kadang2 diorang nampak tak sihat,sedih betul

      Delete