Thursday, 27 July 2017

Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com

Hi semua, aku tahu agak terlewat untuk aku join segmen ni tapi apakan daya dah tak sampai deadline lagi boleh la join XD huhu


*NAK JOIN BOLEH KLIK BANNER YEH*

Since blog ni baru lagi,ketik la butang follow ------>
Ok tu jer, happy blogwalking guys ^^
 **update** aku baru perasan segmen ni dah tamat,tarikh pemenang je belum ...

9 comments:

  1. lahai dear.... segmem dah tamat pada 19 Julai 2017 yang lepas. takpe nanti kak mia masukkan pada entri senarai peserta. cuma takleh masuk dalam pengiraan pemenang segmen.

    ** psttt... sekarang tengah berlangsung Segmen Nak Url Blog #31, nanti join ya kat http://www.mialiana.com/2017/07/segmen-nak-url-blog-31-mialianacom.html
    join sebelum 11.59 mlm ni...

    ReplyDelete
  2. Mia datang beraya sini... terima kasih sudi join segmen ini.

    Selamat Hari Raya... Maaf Zahir dan Batin...

    Senarai peserta segmen ada di http://www.mialiana.com/2017/07/senarai-peserta-segmen-blogwalking-raya.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  3. Dtg sini jenjalan.. Dtg dr segmen yg sama.. Follow blog amar.. :)

    ReplyDelete
  4. good luck
    singgah dr segmen yg sama
    done follow u back

    ReplyDelete
  5. Happy blogwalking haha ^^
    God luck!

    ReplyDelete
  6. sokay...janji ada dalam list...thank you for drop comment aritu..

    ReplyDelete