Thursday, 27 July 2017

Jamuan Raya di Kolej Matrikulasi Selangor

Hi guys,today nak story sikit pasal jamuan raya dekat kolej ,sebelum tu aku tak bagitahu lagi yang aku ni pelajar Kolej Matrikulasi Selangor Module 2 PST.Baru sebulan lebih masuk sini kolej kitorang mengadakan program Riang Ria Aidilfitri,sbb kitorang masuk sini pun dah bulan puasa T_T sobs,
Apa yang menyedihkan aku lupa untuk bawak samping untuk raya so terpaksa lah end up pakai slack and baju melayu

YES! Yang kiri tu lah aku 

Kitorang dibahagikan kepada beberapa khemah mengikut praktikum,tpi apa yang malang sekali lagi adalah kipas khemah kitorang tak berfungsi.Of course kitorang tak nak raya dalam kepanasan then,kitorang pun angkut semua makanan pergi dekat sebelah dewan kuliah.Disitulah kami menjamu selera  berbekal juadah RM5 seorang dengan aman makmur tanpa gangguan kelas lain.


MY CLASSMATE AND SIR ROSLAN KAT TENGAH ,semua nampak hensem dan lawa belaka, #nikanraya p/s:muka kepanasan sebab ambik gambar bawah terik matahari

Our lecturer told us that raya tahun ni tak meriah sangat macam tahun lepas-lepas but for me it's okay as long as we can kaut semua pengalaman yang ada untuk dijadikan memori yang indah untuk masa depan, kan?

"things end but memory last forever"

I think thats all for today post,kalau ada masa and kesempatan lagi aku akan rajinkan diri untuk update blog kepada pembaca semua .







2 comments: