Thursday, 27 July 2017

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my

Hai semua,
Sebelum ni aku ada join satu segmen tapi aku baru perasan segmen tu dah tamat tempoh so why not ...

Walaupun aku lelaki tak salah aku join giveaway tudungkan sebab aku still ada kakak dan mak yang boleh pakai tudung .hahah mengarut jelah :P

KLIK BANNER AND JOIN



5 comments:

  1. Assalamualaikum.. Thanks sudi join. Good luck. Boleh check senarai peserta di

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-giveaway-tudung.html?m=1

    ReplyDelete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  3. Goodluck okay !
    Semoga ada rezeki sama jugakk~

    Jomm singgahhhh~

    http://nonasani.blogspot.my/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete